Si t’i bëjmë pasqyrat e shtëpisë të shkëlqejnë nga pastërtia

Pasqyrat janë ndër pajisjet më të rëndësishme që kemi në shtëpi, ato ndodhen në banjo, në dhomë të gjumit.

Mund të bëhen lehtësisht me njolla dhe kjo është pjesa më e bezdisshme për çdo amvis/e.

Por ka një metodë që i bën ato të shkëlqejnë nga pastërtia. Është acetoni i thonjëve, i cili mund të përdoret lehtë për pastrimin e pasqyrave.

Merrni pambuk dhe zhyteni në aceton, pastaj me të pastroni pasqyrat. Ushtroni pak forcë, siç zakonisht e bëni gjatë kësaj pune dhe ato do të duken si të reja.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤