Si të zgjidhni xhinset e duhura sipas formës së trupit

Edhe pse stina e verës nuk mund të mendohet pa veshjet e lehta, fundet dhe fustanët e hollë, sërish nuk është akoma kohë për të fshehur në dollap pantallonat e gjatë xhins.

xhinse 1

Picture 1 of 7

Këta pantallona janë padiskutim veshja kryesore që gjendet në garderobëne gjithësiclit dhe nuk do t’i ndërronim me asgjë në botë.

Janë të bukura, letësisht të kombinueshme në çdo moment të ditës, por mbi të gjitha janë komode dhe mund t’i vishni në çdo ambient, qoftë punë, shkollë ose një kafe pasditeje me miqtë. Por jeni të bindur që blini gjithmonë masën e duhur.

Ndoshta kur shkoni në dyqan i hidhni një sy numrit, bëni provë trukun e mbërthimit të belit pas qafës, por ka edhe instruksione të tjera që mund t’ju ndihmojnë, sidomos si të zgjidhni xhinset e duhura duke iu përshtatur formës suaj të trupit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤