Si të zgjidhni pallto për veten

Për fillim, duhet patjetër të kini kujdes për atë se çfarë stili të veshjes preferoni…

pallto 1

Picture 1 of 7

Nëse për diçka femrat e duan vjeshtën dhe dimrin, kjo përfundimisht është për shkak të palltove të mrekullueshme, të ngrohta dhe moderne.

Mirëpo, për të blerë pallton e cila ju përshtatet bash juve dhe ju përshtatet mrekullueshëm, patjetër duhet të respektoni dy kriteret më të rëndësishme.

Nëse shpesh vishni xhinse dhe atlete, palltoja le të jetë e modelit të rrafshët. Megjithatë, nëse jeni adhurues i elegancës, zgjidhni pallton e modelit të ngushtë.

Kriteri tjetër i rëndësishëm të cilin duhet ta respektoni është ndërtimi i trupit tuaj.

Femrat të cilave natyra ua ka dhuruar figurën e orës së rërës më së miri do të duken të veshura me pallto të cilat vetëm palosen, ndërsa me kollan lidhen përreth belit.

Modeli i këtillë do të theksojë shkëlqyeshëm atunë tuaj më të mirë – belin e hollë. Më shumë se cilado tjetër, do t’ju përshtatet palltoja me gjatësi deri te gjunjët.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤