Si të visheni natën e ndërrimit të viteve?!

View Gallery
3 Photos
Si të visheni natën e ndërrimit të viteve?!
f11483015398

Si të visheni natën e ndërrimit të viteve?!
f21483015402

Si të visheni natën e ndërrimit të viteve?!
f51483015405

Gati për të ngritur një dolli për fillimin e 2017? Nëse ende nuk e di se çfarë do të veshësh mos u shqetëso! Ja disa veshje për Vitin e Ri, që nga minifundi i shdritshëm tek dantellate ylberta. Mos harroni, e rëndësishme

Fund

Romantike dhe sensuale. Zgjidhni një veshje të kombinuar me fund në formë tubi dhe një bluzë të shkurtër me gjysëm krahë. Ndriçoni me çizmet e shkurtra si të Tom Ford me shkëlqim argjendi.

Bluzë dhe pantallona

Kadife e shndritshme. Njësoj si ky komplet i Zarës me një nuancë të shndritshme të grisë për ta kombinuar më trëndafila të kuqe. Mund ti kombinoni me një palë këpucë kamoshi gjeometrike.

Fustanet e shkurtër

Për një rezultat mes romantikes dhe stilit rock. Një fustan ngjyrë bakri i shndritshëm si i Fendi kombinohet shumë mirë me një bluzë të zezë transparente. Kombinojini me një palë këpucë të zeza me rripa tek kyçi këmbës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤