Si të kujdeseni për flokët kaçurrela?

Kushdo që i ka flokët kaçurrela është ankuar të paktën një herë për to e ka shprehur dëshirën për t’i patur flokët e drejtë!

Kjo ndodh zakonisht kur kaçurrelat nuk janë “të bindur” dhe nuk rrinë bukur në asnjë mënyrë që t’i stiloni, por nëse tregoni kujdesin e duhur e sigurtë që flokët do t’ju rrinë sikur sapo keni dalë nga salloni i bukurisë.

Kaçurrelat duhen krehur gjithnjë nga poshtë lartë dhe jo e anasjelltas. Duhen krehur kur janë të lagura në dush dhe jo kur i keni të thata pasi në këtë mënyrë do të prishni strukturën e flokut.

Prijini flokët rregullisht (çdo 6 opse 8 javë) për të shmangur këputjen në dysh të flokëve dhe majat e djegura.

Nëse flokët e drejta mund të rrinë mirë edhe pa produkte të llojit si serum apo shkumë, kaçurrelat kanë gjithnjë për nevojë për këto produkte.

Përdorni kreher me dhëmbëza të gjera dhe mos i krihni asnjëherë me furçë.

Mos harroni vajin hidratues.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤