Si të fitoni vetëbesimin…

auto_lu1483876799

Janë disa ngjarje në jetën tonë që kërkojnë të kemi vetëbesim dhe qetësi shumë të madhe, si p.sh intervistat për punë, fjalimet para masës, takime të rëndësishme dhe shumë të tjera.

Megjithatë, janë disa mënyra dhe truqe të thjeshta që mund të ju ndihmojnë që ju të kaloni frikën dhe të dukeni shumë mirë para të tjerëve.

-Shihni më poshtë këto teknika që janë të provuara shkencëtarisht që ju bëjnë të besoni në veten.

-Merrni qëndrimin e një “pushtuesi” dhe qëndroni ashtu për dy minuta

-Imagjinoni veten tuaj në të ardhmen

-Falenderoni “jetën”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤