Si ta mbështillni dhuratën si profesionist

Shikoni disa truqe të cilat do t’ju ndihmojnë që dhurata juaj të jetë më së bukuri e mbështjellë.

Sezoni i festave, pos të tjerash, do të thotë edhe blerje dhe mbështjellje e dhuratave.

Pra, dhurata gjithmonë është e bukur nëse është e mbështjellë bukur.

Mirëpo, ndonjëherë nuk është e lehtë të bëhet kjo gjë kur dhuroni diçka që nuk ka formë të drejtë.

Në atë rast, mund të bëni qese nga letra zbukuruese. Pra, si ta bëni këtë, shikojeni videon.

Gjithashtu, në këtë video do të shikoni edhe se si të bëni kutinë për dhurata, si të mbështillni më së miri kutinë e formave të drejta, si të bëni fjongon zbukuruese…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤