Si është marrëdhënia e Kate Middleton me gratë e tjera mbretërore?

Marrëdhënia e ngrohtë dhe e dashur e Kate Middleton me Mbretëreshën Elizabeta II është e mirë raportuar.

Dukesha ka folur në media se si matriarku i familjes e ka marrë “nën krahët e saj” – por si janë marrëdhëniet e saj me zonjat e tjera mbretërore?

Kate dhe Princi William ishin së bashku për tetë vjet para se të martoheshin dhe tani janë bashkëshort dhe bashkëshorte për gjashtë vjet, kështu që Kate ka pasur mjaft kohë për të formuar marrëdhënie të forta me shumë prej tyre, si brenda familjes ashtu edhe me zonjat mbretërore nga monarkitë e tjera evropiane.

Dukesha Kate Middleton konsiderohet edhe si më e mundshmja për mbretëreshë të ardhshme, kështu që marrëdhëniet e saj konsiderohen shumë të rëndësishme.

Me disa foto po pasqyrojmë disa prej momenteve të ngrohta të komunikimit mbretëror.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤