‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’

View Gallery
8 Photos
‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

‘Si e ëma dhe e bija’, nudo për kopertinën e ‘Rolling Stones’
Zoe Kravitz & Lisa Bonet

Zoe Kravitz, 29 vjeçe, ka dashur të rikrijojë një set fotografik ikonik që revista amerikane i ka dedikuar nënës së saj më 1988.

Ajo ka dalë nudo në kopertinën e ‘Rolling Stones’, për të nderuar nënën e saj Lisa Bonet. Pikërisht 30 vite më pas ajo pozon si nëna e saj, për edicionin “Hot” të muajit nëntor.

Në Instagram artistja e bukur, këngëtare, vajza e Lenny Kravitz dhe Lisa Bonet, poston fotot ku shfaqet e zhveshur dhe pozon sensuale, njësoj si nëna e saj.

“Gjithmonë e kam dashur atë kopertinë”,- ka thënë Zoe. ‘Kur mendoj për Rolling Stones, është pikërisht kjo që më vjen në mendje. Është një imazh mahnitës i saj. Është shumë i bukur’.

Dhe ngjashmëria mes këtyre dy femrave është befasuese, të bukura dhe sensuale në një njëjtën mënyrë, një ngjashmëri e cila nga sot është e pamohueshme.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤