Shtëpia përrallore e Leonardo DiCaprios në vlerë prej 3.5 milionë funtash

Leonardo DiCaprio është në mesin e aktorëve më të paguar në botë.

4-1

Picture 1 of 4

 

Padyshim që profesion i tij prej aktori, bën që ai të ketë përfitime të mëdha.

Tabloidi Metro, ka publikuar pamje nga vila 3.5 milionë funtash në Los Angeles, ku çdo gjë është e mbuluar me luks.

Villa luksoze e aktorit 43 vjeçar ka pesë dhoma gjumi, tetë banjo dhe e rregulluar me një dizajn unik.

Shtëpia ka edhe pishinën, SPA dhe kopshtin, por përveç kësaj, Leo zotëron edhe shtëpi të tjera që përbëjnë pasuri të tërë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤