Shtëpi lundruese për pushime ideale

View Gallery
7 Photos
Shtëpi lundruese për pushime ideale
6e099fe457ff4cde756be475d8064535

Shtëpi lundruese për pushime ideale
exbury-egg-g-970x647-c

Shtëpi lundruese për pushime ideale
floating-homes

Shtëpi lundruese për pushime ideale
floating-seahorse-4-720x480-c

Shtëpi lundruese për pushime ideale
floatwing-2-720x480-c

Shtëpi lundruese për pushime ideale
villa-nackros-2-720x480-c

Shtëpi lundruese për pushime ideale
paris

Çfarë janë në të vërtetë shtëpitë lundruese?

Janë shtëpi moderne të ndërtuara mbi ujë. Shtëpitë e tilla nuk janë të ideuara për të qenë pjesë e një komuniteti të organizuar, por si vend i veçantë për njerëzit, që duan të jenë më pranë natyrës dhe që duan të kenë një stil unikat të jetës. E pse jo për disa pushime të mira…

Oqeanet, detet, liqenet, lumenjtë të cilët zënë një sipërfaqe të madhe të tokës , ky problem ishte vetëm cështje kohe përpara se strukturat e rezervuara të tokës të fillonin ndërtimin e tyre në ujë.

Koncepti i krijimit të një shtëpie në ujë filloi të merrte rrugë që në fillimet e viteve 1900, ka të ngjarë edhe më parë duke krijuar qytetet e ujit si : Amsterdam, Hollandë Portland etj. Gjatë viteve vende si India dhe Laosi kanë përdorur shtëpiat anije për të argëtuar turistët, për ti dërguar nga një qytet në tjetrin, ose thjesht për të kaluar bukur kohën jashtë vendeve me shumë njerëz.

Ndërkohë që ekziston akoma një komunitet tradicional i këtyre shtëpiave anije, tregu për shtëpitë lundruese luksoze është gjithnjë e në rritje. Shtëpitë në galerinë e mësipërme janë me të vërtetë vepra arti të pabesuara dhe me një ndërtim mahnitës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤