“Shtatzëna” më mahnitëse, Kylie i kthehet punës

Ajo besohet se është në muajin e pestë të shtatzënisë, me të dashurin e saj reper Travis Scott.

Kylie Jenner 1

Picture 1 of 6

Dhe, derisa lajmet për fëmijët në pritje të familjes Kardashian-Jenner kanë qenë në krye gjatë gjithë javës, Kylie Jenner i është kthyer punës, për bashkëpunimin e dytë me firmën e syzeve Quay Australia.

20 vjeçarja është shfaqur e mahnitshme në rroba të ndryshme duke reklamuar dyzet, por vëmendjen e ka marrë gjoksi i saj seksi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤