Shenjat që zbulojnë tradhtinë… jini të vëmendshëm ndaj tyre

auto_tradhti1470920704

Ndoshta partneri është një aktor i mirë në pamjen e parë dhe ju nuk keni arritur t’a kuptoni kur ai ju tradhton, por janë disa shenja të cilat nuk gabojnë pasi gjuha e trupit është më e fortë se gjithçka…

Ja tre prej tyre:

Skuqja
Metodë e mirë për të verifikuar nëse dikush ka kryer marrëdhënie seksuale, është testi nëpërmjet lëkurës. Ndiqni me kujdes ndryshimet e ngjyrës së lëkurës në trupin e partnerit. 30% e femrave, pak pas seksit, kanë shenja të dukshme të të skuqurit në lëkurë. Vëreni me kujdes nëse buzët i kanë të skuqura. Njollat e kuqe nëpër fytyrë, në gjoks, qafë dhe në hundë mbeten për shkak të ngritjes së tensionit të gjakut. Kjo vazhdon për 20 minuta pas aktit.

Sytë
Kur një njeri kryen mardhënie sytë i shkëlqejnë për disa orë rresht.

Prekja e flokëve
Luajtja me flokë tregon se ende ëndërron për dashurinë që ka përjetuar mbrëmjen e kaluar. Nëse ky veprim kryhet vazhdimisht kjo do të thotë që diçka nuk shkon.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤