Shenjat që tregojnë se jeni një femër e fortë

auto_femra1483799372

Femrat e forta shpesh ndikojnë pozitivisht në jetën e të tjerëve. Ndoshta ju jeni rritur nga një grua e fortë, keni pasur si model pikërisht atë të femrës së fortë në jetën tuaj ose e keni gjetur forcën përballë vështirësive që ju ka servirur jeta.

Megjithatë, të jesh një grua e fortë do të thotë të qenit e pavarur, të kesh vetëbesim dhe të jesh e dashur. Kjo do të thotë që të ndiqni intuitën tuaj, të tregoni dhembshuri për të tjerët dhe të besoni në vetvete në çdo situatë. Nëse i identifikoni këto 7 shenja, sipas psikologëve, atëherë ju jeni një femër e fortë:

1- E doni veten pavarësisht gjithçkaje

2- Nuk vareni nga të tjerët

3- Ndiqni intuitën tuaj

4- Jeni e dashur dhe e dhembshme

5- U dhuroni të tjerëve dashuri dhe mbështetje pa kushte

6- Nuk keni frikë të tregoni emocionet tuaja.

7- Besoni në veten tuaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤