Sheiku “habit” londinezët

Një Sheik, Oman ka habitur fqinjët e tij kur ka blerë, jo një, por dy apartamente në një prej lagjeve më të shtrenjta në Londër.

apartament 1

Picture 1 of 6

Një prej apartamenteve ka një kosto totale prej 20 milionë dollarë, të cilën raportohet se e ka blerë për të jetuar familja e tij. Ndërsa apartamentin tjetër, vetëm pak metra më tutje, e ka blerë për të jetuar punonjësit që e shoqërojnë dhe i shërbejnë në apartamentin e parë, dhe as ky nuk ka qenë i lirë, por ka kushtuar plot 10 milionë dollarë.

Në një total prej 30 milionë dollarësh, blerja e dy apartamenteve, përfaqëson vlerën më të lartë të apartamenteve në këtë zonë prej më tepër se sa 2 vite.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤