Shampo të cilin mund ta përgatitni në shtëpi

auto_woman-shampoo-hair-jpg-653x0_q80_crop-smart-780x4391481130593

Nëse jeni të brengosur me përbërësit që gjenden në shamponët komercial, atëherë nuk jeni e vetme.

Të gjithë njerëzit janë të brengosur me produktet që i përdorin për t’i pastruar flokët, e ku shumica e meshkujve i fajësojnë këto produkte për rënien e flokëve.

Shamponët të cilët përmbajnë detergjentë të dëmshëm janë tejet të dëmshëm për flokët, e veçanërisht nëse bëni dush thuajse çdo ditë.

Sidoqoftë, për këtë ka shpëtim! Shamponi i prezantuar më poshtë, të cilin mund ta përgatitni vet në shtëpi, përmban pak substanca të dëmshme dhe nuk i ka të njëjtat efekte të ashpra si shamponët komercial.

Përbërësit:

– Gjysmë gote ujë

– Gjysmë gote sapun të lëngshëm

– Gjysmë luge gjelle vaj kanola ose perime

Vetëm i përzieni të gjithë përbërësit dhe produktin e fituar e futni në një mbajtës të pastër plastike. Shamponin e përdorni siç bëni gjithmonë, por preferohet t’i pastroni flokët me ujë të ftohët.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤