Seti i fotografive të Cindy Crawford dhe Kaia Gerber që tregojnë se janë vërtetë nënë e bijë identike

Cindy Crawford dhe vajza e saj 16-vjeçare, Kaia Gerber, janë si dy binjake. Jo vetëm që janë pothuajse identike në pamje, por Kaia gjithashtu po ndjek hapat e Cindy me karrierën e modelimit.

1-0

Picture 1 of 29

Cindy ishte një nga supermodelet më të nxehta në vitet ’90, dhe Kaia po e merr botën e modelimit nga stuhia, duke modeluar në fushatat me Daisy Marc Jacobs, Alexander Wang dhe Hearts Chrome. Por këto nuk janë ngjashmëritë e vetme që ndajnë Cindy dhe Kaia.

“Ne reagojmë ndaj situatave në të njëjtën mënyrë,” u tha Kaia njerëzve në maj. “Unë mendoj se ne jemi gjithmonë me të vërtetë të rrepta e korrekte në kohë … Manifestimet, mënyra se si flasim – ne të dy flasim me duart tona dhe gjëra të tilla.”

Shikoni fotot për të parë momente më të ëmbla të duetit të nënës dhe vajzës së bashku.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤