Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..

View Gallery
10 Photos
Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
selena-gomez

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
selena gomez

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 1

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 2

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 3

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 4

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 5

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez 6

Selena Gomez publikon ‘Back To You’, shfaqet në super formë..
Selena Gomez

Selena Gomez është rikthyer me këngën e re me titull “Back To You”!

Këngëtarja 25-vjeçare debutoi me këtë projekt muzikor , i cili është pjesë e sezonit të dytë të serialit “13 Reasons Why”.

“Jam duke e përfudnuar albumin, por gjithashtu po mundohemi që këtë ta bëjmë pa presion dhe duke u argëtuar.

Ende nuk ka datë dhe ide, por kam shumë muzikë që e kam vënë anash”, është shprehur këngëtarja në një intervistë së fundmi.

Selena Gomez është shfaqur shumë në formë së fundmi, pas problemeve shëndetësore dhe shpirtërore që kaloi…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤