Sekreti i bukurisë së Nicole Kidman

nicole-kidman

Është e njohur për lëkurën e fytyrës së saj, si të një kukulle prej porcelani.

Tashmë në moshë 50-vjeçare, Nicole Kidman ka lëkurën e një vajze të re. Lëkura e fytyrës sipas Kidman është një pjesë shumë e rëndësishme për femrat dhe kujdesi për të duhet të jetë maksimal.

Rutina e kujdesit ndaj lëkurës për aktoren australiane është përdorimi i kremit mbrojtës kundër diellit me SPF 50 çdo ditë, në dimër dhe në verë.

“Që kur kam qenë një vajzë e vogël, mami im më ka mësuar se sa e rëndësishme është të mbrosh lëkurën nga rrezet e dëmshme të diellit.

Me kalimin e viteve e mësova që kjo gjë është me të vërtetë shumë e rëndësishme”, është shprehur Kidman për DailyMail.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤