Sandalet gladiator, trend i kësaj vere

Sandalet e gladiatorit kanë pushtuar jo vetëm pasarelat, por edhe rrugët, duke u shndërruar kështu në trendin më hot të verës.

Sandale 1

Picture 1 of 3

Të larta deri në gju, apo deri tek kyçi i këmbët, sandalet me rripa në stil gladiatori është trendi protagonist i verës 2017.

Nëse keni një palë të tilla, por nuk dini si t’i kombinoni, duhet të dini se e rëndësishme është që nëse nuk jeni shtatlarta dhe sandalet janë të gjata, fundi, fustani apo pantallonat duhet të jenë sa më të shkurtra.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤