Rivalja e Kim Kardashianit

Jovana Ventura mund të jetë një kërcënim i ri për Kim Kardashian, ndërsa bëhet fjalë për një instruktore të fitnessit, e cila është e kërkuar për atributet e saj fantastike.

1-1

Picture 1 of 6

Pas pjesëmarrjes në një shfaqje të modës nga këngëtari Kanye West, Jovana sërish kapi botën dhe beri shumë të bien në dashuri me trupin e saj.

Ajo është e angazhuar në mënyrë aktive në modelimin, por ajo punon si instruktor i stërvitjes, dhe e bën gjithë këtë me sukses të madh për dikë që është vetëm 20 vjeç. Përveç stërvitjes dhe modelimit, Jovana është gjithashtu një luftëtare e madhe për të drejtat e kafshëve dhe vullnetare në Qendrën e Kafshëve në Majami.

Edhe pse ish-i dashuri i saj Justin Bieber është kthyer te Selena Gomez, Jovana nuk duket shumë e brengosur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤