Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!

View Gallery
10 Photos
Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 1

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 2

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 3

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 4

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 5

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 6

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 7

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 8

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 9

Rita Ora shfaqet në Londër e veshur…çuditshëm!
Rita 10

Ups! Rita Ora shfaqet në Londër e veshur si një… ‘top leshi’

Ajo shquhet për stilin e saj në veshje dhe, duket se edhe këtë herë, ajo ka arritur të tërheqë vëmendjen e mediave botërore gjatë një takimi të zhvilluar në Londër.

Këngëtarja 27-vjeçare arriti në Annabel e veshur në një fustan të mahnitshëm të kuq.

Fustani me pupla bënte që këngëtarja me origjinë shqiptare të dukej joshëse dhe seksi.

Vetëm dje Rita solli këngën më të re që është pjesë e albumit, “Cashemere”, i cili u mirëprit prej adhuruesve të artistes.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤