Rita Ora me një fustan plot stil

View Gallery
6 Photos
Rita Ora me një fustan plot stil
3cec85b000000578-4199936-image-m-91_14864770643791486498967

Rita Ora me një fustan plot stil
3cec85f600000578-4199936-image-m-97_14864771635871486498970

Rita Ora me një fustan plot stil
3cec85f700000578-4199936-image-a-98_14864771758441486498972

Rita Ora me një fustan plot stil
3cec86de00000578-4199936-image-a-102_14864776440241486498974

Rita Ora me një fustan plot stil
3cec86e200000578-4199936-image-m-100_14864771983681486498976

Rita Ora me një fustan plot stil
3cec866400000578-4199936-image-m-89_14864769046841486498979

Rita Ora ka mahnitur me pamjen e saj të martën në New York. Ajo u shfaq me një fustan të zi deri në gju, që nxirrte në pah format e saj trupore. Rita ishte rrugës për të shkuar në shfaqjen “The Today Show.”

Këngëtarja shqiptare e kishte plotësuar pamjen e saj me një palë stiletto bezhë dhe me grim natyral që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤