Rita Ora, mahnitëse mes engjëjve të ‘Victoria’s Secret’

View Gallery
4 Photos
Rita Ora, mahnitëse mes engjëjve të ‘Victoria’s Secret’
Rita Ora 1

Rita Ora, mahnitëse mes engjëjve të ‘Victoria’s Secret’
Rita Ora 2

Rita Ora, mahnitëse mes engjëjve të ‘Victoria’s Secret’
Rita Ora 3

Rita Ora, mahnitëse mes engjëjve të ‘Victoria’s Secret’
Rita Ora

E gjithë vëmendja botërore ka qenë tek Engjëjt e ‘Victoria’s Secret’.

Modelet në eventin përmbyllës të këtij viti si edhe çdo vit tjetër kanë hequr krahët, teksa kanë prezantuar linjën më të re të të brendshmëve.

Por magjinë këtij spektakli ja ka shtuar edhe këngëtarja Rita Ora, e cila ka performuar dhe shkëlqyen me të brendshme të zeza, duke iu përshtatur edhe modeleve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤