Rita Ora duket mahnitëse në bardhë e zi

View Gallery
3 Photos
Rita Ora duket mahnitëse në bardhë e zi
Rita 1

Rita Ora duket mahnitëse në bardhë e zi
Rita 2

Rita Ora duket mahnitëse në bardhë e zi
Rita 3

Ajo gjithmonë tregon sensin e saj për stilin.

Dhe Rita Ora tregoj pamjen e saj interesante në ekran të plotë në skenën e plotë në ditën e dytë të BBC Radio 1’s Biggest Weekend 2018 në Sëansea të dielën.

Princesha e popit, tregoj kthesat e saj mahnitëse me pantollona dhe bluzë bardhë e zi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤