Risia e Instagram, mund të ndani historitë vetëm me miqtë e afërt

Rrjeti social i fotografisë në pronësi të Facebook, Instagram, lançoi një veçori të re në aplikacionin mobil të quajtur “Close Friends” me të cilën përdoruesit mund të shpërndajnë historitë e tyre me një grup miqsh.

Funksioni i ri do të shfaqet në profilin e përdorues në menunë anësore dhe i disponueshëm për mbi 1 miliardë përdoruesit e Instagram.

Përdoruesit do të kenë mundësi të krijojnë një grup miqsh dhe të ndajnë historitë ekskluzivisht me ta.

Nëse jeni pjesë e listës së ngushtë të ndonjë miku, do të vëreni një rreth jeshil përreth fotos së tyre në shiritin e historive si dhe një shenjë jeshile kur jeni duke parë historitë e tyre.

Muajt e fundit Facebook është fokusuar së tepërmi në Instagram i cili është edhe gjeneratori me rritjen më të shpejtë të të ardhurave të kompanisë.

Rivali kryesor, Snapchat, gjithashtu ka ridizajnuar aplikacionin për të thithur më shumë përdorues e reklamues, raporton PCW.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤