Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris

View Gallery
13 Photos
Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a00bc000000578-3863684-image-m-42_14771983612531477222065

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a00d0800000578-3863684-image-m-40_14771982901431477222067

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a00d2000000578-3863684-image-m-31_14771976785811477222068

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a0070400000578-3863684-image-m-38_14771980679841477222070

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a0264200000578-3863684-having_a_seat_at_another_the_26_year_old_settled_herself_at_a_lo-a-48_14772003474451477222072

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
39a0410700000578-3863684-image-a-22_14771974219371477222074

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff6c100000578-3863684-image-m-39_14771981549781477222076

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff71d00000578-3863684-image-m-41_14771983382111477222078

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff51900000578-3863684-what_s_next_many_fans_suspect_she_will_drop_her_next_and_sixth_a-a-46_14772003474421477222079

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff57500000578-3863684-seeing_double_at_times_colossal_live_video_of_her_face_was_proje-a-45_14772003474401477222082

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff65800000578-3863684-image-m-30_14771976380201477222059

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff82900000578-3863684-image-a-37_14771980613621477222061

Rikthim i fuqishëm i Taylor Swift pas ndarjes me Calvin Harris
399ff91500000578-3863684-doing_the_maths_much_of_the_speculation_is_based_on_the_fact_her-a-47_14772003474431477222063

Këngëtarja, Taylor Swift është kthyer në skenë me koncertin e saj të parë të plotë në vitin 2016 në Teksas.

Ky rikthim ka ardhur pas ndarjes me Calvin Harris dhe si duket këngëtarja e ka harruar atë sepse në koncertin e saj dukej e lumtur.

Mediat kishin raportuar shumë për të duke thënë se ajo për herë të parë është e realizuar.

Swift shkëlqente në skenë me ngjyrë të zezë ndërsa ajo çfarë bie të sy është buzëqeshja e saj pavarësisht gjithave.

Ajo performoi në një audiencë prej 80.000 njerëzve dhe i falenderoi ata dhe produksionin përmes rrjetit social Instagram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤