Rihanna, një bullafiqe seksi pa grim

Pa grim nën çadër! Rihanna është dukur mirë në një këmishë të gjatë derisa ka qenë e shoqëruar me shokun e saj më të ngushtë në funeralin e gjyshit

Por stili i saj dhe mënyra si ka qenë aty ka bërë që ajo të tërheq vëmendjen.

Rihanna 1

Picture 1 of 4

Ajo është duke vazhduar me stilin e saj unik pavarësisht se është në zi dhe po qëndron në vendlindjen e saj Barbados.

Por, ajo që vihet në pyetje te Rihanna është se kohëve të fundit ajo ka shtuar peshë dhe trupi i saj duket tërësisht ndryshe nga ai më përpara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤