Rihanna më e bukur se kurrë në kopertinën e VOGUE

c2fda5c52a5ecfb87917794281def4de

28 vjeçarja Rihanna shkëlqen në një set fotografik për kopertinën e prillit të VOGUE . Në një bisedë të hapur ajo ndan detaje nga albumi i saj “Anti” dhe për dashurinë e saj për modën.
Rihanna është ndër këngëtaret më të suksesshme amerikane dhe botërore. Këngët dhe albumet e saj janë kthyer në më të shiturat dhe hit-e mbarë botërore.

af41672ae630b85e66846bfa6a8709b1

Rihanna ka një karrierë tejet të suksesshme si këngëtare, modele dhe aktore.

Rihanna-Vogue-UK-April-2016-Photo

140

o-RIHANNA-facebook

Robyn Rihanna Fenty ka lindur në 20 shkurt 1988 në Saint Michael, Barbados. Rihanna është këngëtare, aktore, modele dhe shkruese këngësh.

29-rihanna.w529.h529

Nicole-Snooki-Polizzi-RIhanna-Marijuana-Business-Drugs

20121230-rihanna-2005-thumb-624x420-1356917805

468b6cd6-e6c2-4b56-86b5-4a0866c8adf3

Në vitin 2008 Rihanna lidhet me Chris Brown por më 8 shkurt 2009 Rihanna nuk merr pjsë në aktivitetin vjetor të 51 – të të Grammy Awards, ku ishte parashikuar të merrte pjesë, pasi Chris e kishte rrahur. Kjo ngjarje shënoi dhe fundin e lidhjes së tyre. Rihanna ka pasur mjaft lidhje të tjera më pas por jo afatgjata. Me sa duket lidhja problematike me Chris Brown la shije të hidhur në jetën e saj.

chris-brown

lead_large

rihanna (4)

Discography
· Music of the Sun (2005)
· A Girl like Me (2006)
· Good Girl Gone Bad (2007)
· Rated R (2009)
· Loud (2010)
· Talk That Talk (2011)
· Unapologetic (2012)
· Anti (2016)

best-beauty-rihanna

rihanna (1)

rihanna (6)

Filmography
· Bring It On: All or Nothing (2006)
· Battleship (2012)
· Katy Perry: Part of Me (2012)
· This Is the End (2013)
· Annie (2014)
· Home (2015)
· Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Rihanna 2013

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 08: Singer Rihanna attends The 57th Annual GRAMMY Awards at the STAPLES Center on February 8, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

rihanna_980x571

Tours
· Rihanna: Live in Concert Tour (2006)
· Good Girl Gone Bad Tour (2007–09)
· Last Girl on Earth Tour (2010–11)
· Loud Tour (2011)
· Diamonds World Tour (2013)
· The Monster Tour (with Eminem) (2014)
· Anti World Tour (2016)

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Rihanna attends the Altuzarra show during Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015 at Spring Studios on September 6, 2014 in New York City. (Photo by Paul Morigi/WireImage)

rihanna-instagram-new-music

rihanna-nets

tumblr_nm9x9a9uZ31te42cco1_500

mgid-uma-video-mtv

screen-shot-2015-04-04-at-10-13-34-pm

Rihanna-Net-Worth-6

Bio_Mini-Bios_Rihanna_SF_HD_768x432-16x9

rihanna_2014-wide

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤