Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë

View Gallery
5 Photos
Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë
Rihana 1

Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë
Rihana 2

Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë
Rihana 3

Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë
Rihana 4

Rihanna e tensionuar me të dashurin miliarder, plas sherri gjatë pushimeve në Meksikë
Rihana 5

Pak kohë më parë mediat rozë raportuan se këngëtarja Rihanna i kishte dhënë fund lidhjes me miliarderin arab, Hassan Jameel.

Mirëpo, disa foto të realizuara në Puerto Vallarta në Meksikë tregojnë të kundërtën.

Por siç e shihni dhe në fotot e publikuara nga “Daily Mail” çifti është në krizë sepse janë kapur mat duke debatuar.

Rihanna dukej shumë e inatosur me Hassan, ndërsa ky i fundit përpiqej t’i tregonte se nuk ka faj.

Ndërkohë Rihanna vazhdonte t’i tregonte gishtin. Në një moment, historia ndryshon.

Hassan u nervozua dhe ishte ai që filloi t’i bërtiste Rihanna-s. Më pas Hassan u ngrit nga shezlloni dhe u largua.

Rihanna mbeti e vetme me një cigare, por më pas u largua edhe ajo. Çpo ndodh me çiftin?

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤