Refugjati u bë hero, babai i djalit të shpëtuar po luante… Pokemon Go

Tashmë historia e tij njihet në mbarë botën.

Mamoudou Gassama, 22 vjeç, një refugjatë ilegal nga Mali, shpëtoi një vogëlush 4 vjeç, që po varej nga ballkoni dhe rrezikonte jetën.

Ngjarja u regjistrua në Paris.

Gassama u ngjit katër kate dhe i shpëtoi jetën.

Por përse vogëlushi kishte ardhur në këtë situatë të vështirë?

Ai jetonte me qira me babain e tij.

Por ky i fundit kishte dalë për të blerë gjëra dhe e kishte lënë fëmijën vetëm.

Pasi kishte blerë ushqimet, ai ishte hutuar duke luajtur Pokemon Go.

Mamaja e djalit jeton në një ishull në Paqësor.

Interesant është fakti se djaloshi ka dalë nga ballkoni dhe ka arritur deri në një banesë tjetër.

Sa i përket një tjetër personi, që dukej shumë afër vogëlushit, por nuk e kapte dot, është sqaruar se ai kishte një mur ndarës që e pengonte.

Ai i ka dhënë kurajo fëmijës deri në mbërritjen e heroit, të mbiquajtur ‘Spiderman’ i Parisit.

“Vogëlushi kishte një guxim të jashtëzakonshëm,” tha ai.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤