Rania Al-Abdullah, një mbretëreshë mes popullit

Rania Al-Abdullah është Mbretëresha e Jordanisë.

E martuar me Mbretin aktual të Jordanisë, Abdullah bin Al-Hussein, ajo është bërë e njohur për mbështetjen në punën e saj që lidhet me arsimin, shëndetësinë, fuqizimin e komunitetit, të rinjtë, dialogun ndër-kulturo dhe mikro-financat.

Ajo është gjithashtu një përdoruese e mediave sociale dhe mban faqet në Facebook, YouTube, Instagram dhe Twitter. Ajo ka dy vajza dhe dy djem dhe i janë dhënë dekorata të ndryshme nga qeveritë.

Rania është e kudo gjendur. Gjithmonë në mbështetje të një kauze, veçanërisht e përkushtuar për edukimin e të rinjve, për personat në nevojë, gjithmonë duke përcjellë shpresë dhe optimizëm.

E kemi parë t’i bëjë thirje botës për kushtet e tmerrshme në kampet e refugjatëve, për abuzimet e tmerrshme me gratë dhe fëmijët. Një mbretëreshë mes popullit, mes lotëve dhe dhimbjeve, që përlotet bashkë me ta, na jep shpresë se bota do të jetë më e mirë!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤