Rania Al-Abdullah, Mbretëresha e Jordanisë

1hmqr8

Rania Al-Abdullah është Mbretëresha e Jordanisë. Ajo është e njohur edhe si Rania Al-Abdullah.

E martuar me Mbretin aktual të Jordanisë, Abdullah bin Al-Hussein, ajo është bërë e njohur për mbështetjen në punën e saj që lidhet me arsimin, shëndetësinë, fuqizimin e komunitetit, të rinjtë, dialogun ndër-kulturor, dhe mikro-financat.

DAVOS,27JAN03 - Her Majesty Queen Rania of the Hashemite Kingdom of Jordan captured during the session  'Dialogue with the Queen of Jordan' at the 'Annual Meeting 2003' of the World Economic Forum in the Congress Center  in Davos/Switzerland.   January 27, 2003.  copyright by World Economic Forum    swiss-image.ch/photo by E.T. Studhalter

Rania_of_Jordan_at_Davos

Ajo është gjithashtu një përdoruese e mediave sociale dhe ajo mban faqet në Facebook, YouTube, Instagram dhe Twitter.

Ajo ka dy vajza dhe dy djem dhe i janë dhënë dekorata të ndryshme nga qeveritë.

rania--z

queen-rania-of-jordan---profile-picture---twitter---redonline

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤