Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…

View Gallery
10 Photos
Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
rama-sheshi

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
Sheshi “Skënderbej” 7

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
Sheshi “Skënderbej” 4

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
Sheshi-“Skënderbej”-6

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
Sheshi “Skënderbej” 5

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
teatri11

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
teatri6

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
teatri2

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
teatri5

Rama: Nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar do të jenë…
teatri4

Sheshi “Skënderbej” është diskutuar shumë së fundmi për hapësirën e ofruar dhe pamjen reklaksuse që shijojnë qytetarët pasi ju ndalua lëvizja makinave.

Shumë diskutime ka patur edhe për stadiumin e ri që po ndërtohet si edhe për Tatrin Kombëtar që kërkohet të shembet dhe të ndërtohet një i ri.

Referuar gjithë këtyre diskutimeve, Kryeministri Edi Rama ka publikuar një status që po jua përcjellim.

Statusi shoqërohet me foton më poshtë.

Nga Edi Rama

Kur 10 vite më parë, thosha se Sheshi i Ri Skenderbej do jetë ndër hapesirat më të bukura publike të Europë, çfarë nuk më dëgjuan veshët🙈

Sot, Sheshi i Ri Skënderbej, pasi u bllokua si kantier, u shkatërrua për t’u zëvendësuar me një rrethrrotullim makinash me një kurabie bari në mes dhe, më në fund u rindërtua e përfundua, është përzgjedhur në listën e finalistëve për Çmimin Europian të Hapësirës më të Bukur Publike 2018, në Barcelonë😊

Të shohim nëse do të shpallet fitues, por sidoqoftë ka marrë tanimë edhe vulën më prestigjoze europiane, si një ndër hapësirat më të bukura publike të Europës👍

(Prandaj, ata që hidhen përpjetë sapo shfaqen të rejat që sjell vizioni e këmbëngulja modernizuese në hapësirën tonë të përbashkët, bëjnë mirë ta nxjerrin mësimin nga kjo histori, sepse nesër edhe Stadiumi i Ri Kombëtar edhe Teatri i Ri Kombëtar, do të jenë në të njëjtën kategori të Familjes Europiane të veprave të bukura urbanistike e arkitektonike, siç është tanimë Sheshi i Ri Skënderbej)🤫

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤