Rama e fillon ditën duke postuar fotot e një projekti të ri…

View Gallery
3 Photos
Rama e fillon ditën duke postuar fotot e një projekti të ri…
Korça 3

Rama e fillon ditën duke postuar fotot e një projekti të ri…
Korça 2

Rama e fillon ditën duke postuar fotot e një projekti të ri…
Korça 1

Në këtë ditë proteste, kryeministri i vendit, Edi Rama, nuk ka lënë pa përshëndetur ndjekësit e tij në Facebook.

Këtë mëngjes, Rama ka publikuar disa pamje nga Muzeu i Fëmijëve dhe Sallës së Sporteve për Fëmijë, në kantierin e Parkut Olimpik të Korçës.

Sipas tij, ky muze është një shëmbëlltyrë spektakolare e Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane!

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këto pamje të mbrëmshme të Muzeut të Fëmijëve dhe Sallës së Sporteve për Fëmijët në kantierin e Parkut Olimpik të Korçës, një tjetër shëmbëlltyrë spektakolare e Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, ju uroj një fundjavë të bukur🌹

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤