Qëlloi partnerin me telekomandë, motra e David Beckham përfundon në polici…

Ajo është motra e vogël e futbollistit David Beckham dhe Joanne Beckham u mor në pyetje nga policia për një hetim në lidhje me akuzat se ish-partneri i saj, Chris Donnelly, u rrah dhe u qëllua me një telekomandë në fytyrë.

Chris thotë se Joanne e kishte sulmuar atë pas një konflikti verbal.

“Joanne filloi grindjen. U ktheva dhe më goditi me telekomandë në fytyrë. U trondita, dhe kur e pashë se ndodhi kjo, unë u largova, ” tha ai për Sun.

Kris gjithashtu pohon se në fund të fundit kishte 45 thirrje të humbura nga Joanne, e cila gjithmonë dëshironte ta kontrollonte, dhe ai vendosi të thërriste policinë dhe të raportonte ngacmimet. Megjithatë, kur një polic pa njollat në syrin e Chris, ai e këshilloi të paraqiste rastin në polici.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤