Pse gratë janë më të lumtura kur janë beqare sesa meshkujt?

Gratë ndihen më të lumtura kur janë beqare sesa burrat, pasi sepse të qenit në një marrëdhënie është punë më e vështirë për gratë, thuhet sipas studimeve të reja.

Sipas një studimi nga analistët e të dhënave ”Mintel”, 61 për qind e grave beqare janë të lumtura, kundrejt 49 për qind të meshkujve beqar.

Sipas anketës thuhet gjithashtu se 75 përqind e grave të vetme nuk kanë kërkuar në mënyrë aktive një marrëdhënie në vitin e fundit, krahasuar me 65 përqind të meshkujve beqar.

Kjo për arsye se gratë duke qenë në një marrëdhënie heteroseksuale e kanë më të vështirë pasi janë të fokusuara dhe përkushtohen më shumë në lidhje.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤