Pritet me padurim dasma mbretërore e Princit Leka dhe Elia Zaharia

240776

Në 8 tetor do të bëhet dasma e shumëpritur e Princit Leka me Elia Zaharian. Ata kanë zgjedhur pikërisht datën 8 tetor jo rastësisht, por sepse ajo shënon ditlindjen e mbretit Zogu I.

12439115_1600838586838133_1201133355937616299_n

Në ambientet e Pallatit Presidencial do të mirëpresin ceremoninë madhështore të dasmës, që me ç’parashikohet, do të tërheqë vëmendjen maksimale të publikut. Në dasmën e tyre do të jenë të ftuar miq dhe familjarë të çiftit si dhe familjet mbretërore me të cilat Shqipëria ka miqësi dhe lidhje të hershme.

55dff2dd-abb5-4808-b3cd-ccb80e50d9b8

Për pjesën më të rëndësishme të një dasme, që është veshja e çiftit, Elia është treguar pak e rezevuar, por mendohet se fustani i saj do te jete madheshtor.

13600321_10153848595514150_974694393378982472_n

12924614_1605082183080440_4745393837440615014_n

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤