Prishtina Fashion Nights gati për natën e parë

auto_kejs1491573833

Eventi më i madh i modës shqiptare starton sonte. Kështu na tregon edhe kjo video e postuar nga dy drejtuesit e B Models dhe IB Events së bashku me modelët të cilët na kanë ftuar aty sonte duke nisur nga ora 19:30 në Prishtina Fashion Nights 2017 Pranverë-Verë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤