Priscilla Presley zbuloi për vdekjen e Elvisit në një mënyrë të tmerrshme!

Kanë kaluar 40 vjet që kur humbëm Elvis Presley, por Priscilla po e mban gjallë kujtimin e tij. Ndërsa duke folur me ET në përvjetorin e vdekjes së tij (16 gusht), Priscilla reflektonte për jetën që dikur ndau me superstarin e rock & roll.

“Një kohë shkatërruese për mua, dhe sigurisht për botën, për të dëgjuar lajmet, dhe është ende e pabesueshme sepse ai është aq shumë pjesë e jetës sonë – jetës time dhe jetës së vajzës sime Lisa Marie, dhe të gjithëve rreth tij”, tha ajo.

Prishila ishte e martuar me Elvisin për gjashtë vjet derisa ata të divorcoheshin zyrtarisht në vitin 1973. Kur Elvis vdiq në vitin 1977, ajo e mori vesh lajmin e tmerrshëms nga menaxheri i tij, Joe Esposito. “Motra ime dhe unë ishim duke shkuar për një takim dhe një fletushkë me lajmin më ndaloi në këmbët e mia, motra më ndaloi kur po e merrja … dhe babai më telefonoi dhe më tha se Joe Esposito po përpiqej t’ju kontaktonte dhe të fliste me ty,” shpjegoi ajo.

“Gjëja e parë që mendoja ishte vajza ime, sepse vajza ime po vizitonte atë dhe duhej të vinte në shtëpi atë ditë, sepse shkolla fillonte, prandaj isha duke u përpjekur të nxitohesha për në shtëpi, mendova të kaloja çdo semafor të kuq. E ndjeva këtë urgjencë, kështu kur parkova, telefoni im po ziente dhe unë vrapova për të hyrë brenda por nuk mundja ta merrja çelësin dhe të hapja derën, kisha ankth të tmerrshëm për t’u përgjigjur në telefon.

Ishte kaq shkatërrues lajmi saqë vetëm shkova në dhomën time dhe u përpoqa të mendoja se si ndodhi kjo dhe çfarë ndodhi, dhe vetëm qëndrova atje derisa dërguan një aeroplan për mua. Ata dërguan një aeroplan për të shkuar në atë shtëpi dhe për të dëgjuar të gjithë njerëzit tek vajtonin – veçanërisht babain e tij, të cilin edhe sot e kësaj dite unë vazhdoj ta kujtoj duke qarë në hidhërim të tillë, duke ulëritur – që ende rezonon humbjen dhe ndikimin. ”

Priscilla zbuloi gjithashtu se vajza e tyre, Lisa Marie, në të vërtetë e kishte marrë vesh lajmin për vdekjen e Elvis para saj. “Unë nuk mendoj se ajo e kuptonte ende atë që sapo kishte ndodhur, sepse ajo ishte kaq e re”, tha ajo. “Kam humbur gjithçka”.

Ju duhet të mbani mend, ai ishte një ndikim i tillë në jetën time, në çdo mënyrë. Ai ishte mentori im, ai ishte besimtari im. Këtë e kam shkruar në librin tim. Ai ishte gjithçka. Në librin tim kam shkruar “Perëndia im”, sepse e kam jetuar dhe e kam frymëzuar “.

Priscilla dhe Elvis kishin vetëm një vajzë së bashku, 49 vjeçaren tashmë Lisa Marie. Ajo ka një djalë 30-vjeçar Navarone Garibaldi me ish-bashkëshortin Marco Garibaldi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤