Princi Uilliam dhe dukesha Kate Middleton nuk konfirmojnë se po presin binjakë

Prilli i këtij viti do t’i gjejë prindër për herë të tretë Prncin Uilliam dhe dukeshën Kate Middleton.

Kjo e fundit nuk e ka zbuluar gjininë e foshnjës së tretë, ndërsa kohëve të fundit u shtuan zërat se ajo po pret binjakë.

Mirëpo një lajm i tillë nuk pohohet në mënyrë të qartë nga Princi Uilliam, i cili në një deklaratë të dhënë së fundmi, ka thënë se tre fëmijë janë të mjaftueshëm, duke iu referuar që ky i fundit do të jetë po prapë një fëmijë i vetëm.

“Dy janë shumë mirë, nuk e di si do ja bëj me tre. Do të jem gjithmonë i lodhur”, ka thënë me shaka Uilliam.

Ndërkohë, çifti ende nuk kanë vendosur definitvisht se si do të quhet fëmija i tyre i tretë.

Harper’s Bazzar kanë dhënë aludimet e tyre mbi emrin, që, sipas tyre, mund të jetë një nga këto tre supozimet: Alice, Victoria, ose Arthur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤