Princi dhe Princesha festojnë sot përvjetorin e parë të martesës

Sot u bë një vit që kur Princi Leka II i shqiptarëve dhe Princesha Elia Leka i dhanë fund beqarisë.

Një ceremoni madhështore e organizuar në detaje, ishte vula e kësaj martese në Pallatin Mbretëror.

3-1

Picture 1 of 2

E sot Princi shqiptar po e kujton atë ditë sikur të ishte dje.

“Ne këtë përvjetor të parë të martesës, po ndaj me ju disa kujtime të bukura! Jam i befasuar sa shpejt ka kaluar viti, dhe dua të falenderoj të gjithë miqtë tanë që kanë qëndruar pranë nesh dhe që na kanë besuar dhe mbështetur si në ditë të bukura, ashtu edhe në ato të vështira!”

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤