Princesha Mary e Danimarkës identike si Kate Middleton

crown-princess-mary-arrives-copenhagen-fashion-summit

Princesha Mary e Danimarkës dukej identike me Kate Middleton kur ajo është parë duke marrë binjakët e saj pesë-vjeçarë Princi dhe Princesha Vincent dhe Josephine për një udhëtim më 10 maj, të martën. Princesha 44-vjeçare kishte veshur një T-shirt me shirita të bardhë dhe xhinse të ngushta. Princesha shpesh i merr 4 binjakët e saj për udhëtime në kryeqytetin Danez.

Veshja Mary-së është shumë i ngjashëm me një veshje që Kate ka veshur në Athlete Workshop SportsAid në Copper Box Arena në Olympic Park të Mbretëreshës Elizabeth në 18 tetor, 2013.

Mary, Princesha e Danimarkës, Konteshë e Monpezat, R.E. është gruaja e Frederik, Princi i Danimarkës. Frederik është trashëgimtari i dukshëm në fronin e Danimarkës, që do të thotë se Frederik duhet të trashëgojë fronin, Mary do të bëhet automatikisht Mbretëresha e Danimarkës.

50-Princess-Mary-Best-Beauty-Looks

Crown_Princess_Mary

Princess+Mary+Prince+Frederik+Danish+Crown+GyEqdkNYZFDl

mary2015

BMSOLO. Kronprinsesse Mary fotograferet på Amalienborg.

mary-1--z

mary2015

Crown+Prince+Frederik+Crown+Princess+Mary+yxQn4JQlcycl

Crown-Prince-Frederik-Crown-Princess-Mary

Princess+Mary+Crown+Princess+Mary+Denmark+mxHT9umBrh9l

mary1

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤