Princesha Charlotte Casiraghi mbush 30 vjeç

a4ebc15bd0d9384846628e5a51901081

Charlotte Casiraghi mbush 30 vjeç; i gjithë sharmi i mami Carolina-s dhe gjyshe Grace-it. Ajo është një nga princeshat me stil dhe shumë e preferuar, falë edhe bukurisë së pakohë, trashëguar nga gratë e familjes.

charlotte-casiraghi-gucci-beauty

1865710-charlotte-casiraghi-lors-de-la-pro-am-950x0-3

Charlotte-Casiraghi-newest-image-for-Montblanc-2-717933

img-charlottecasiraghiholding_213158151337

0948d6e76e2a316e0a4154cc2e529541

1-GettyImages-174301785_oggetto_editoriale_720x600

Charlotte_oggetto_editoriale_720x600

5-GettyImages-108378971_oggetto_editoriale_720x600

GettyImages-108413186_oggetto_editoriale_720x600

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤