Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë

View Gallery
9 Photos
Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
Melania Trump

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania-trump

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
Melania

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania1488410853

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
Melania-Trump-1

Prezantoi platformën ‘Be Best’, Melania Trump akuzohet sërish për plagjiaturë
melania

Melania Trump, Zonja e parë e Amerikës, bashkëshorte e Presidentit Trump ndodhet për të disatën herë në qendër të akuzave për plagjiaturë.

Në një broshurë të paraqitur nga Melania Trump për fushatën mbi lundrimin e sigurtë të fëmijëve në internet, është vërejtur një ngjashmëri befasuese me një dokument me të njëjtën përmbajtje të lëshuar nga administrata Obama.

Zonja Trump nisi të hënën iniciativën Be Best, lëvizje të cilës i ka dedikuar dhe një website ku prindërit mund të gjejnë broshurën me informacione mbi lundrimin e sigurtë të fëmijëve në intërnet.

Por pas reagimeve të ashpra në mediat sociale përmbajtja u korrigjua dhe u përkufizua si një promovim që zonja Trump i bën broshurës ekzistuese.

Një tjetër rast plagjature u shënua në vitin 2016, kur zonja e parë gjatë një fjalimi kishte përdorur të njëjtat fjalë me paraardhesen e saj Michelle Obama.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤