Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..

View Gallery
9 Photos
Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 1

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 2

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 3

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 4

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 5

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 6

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 7

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda Kitaroviç 8

Presidentja kroate në turin e saj nëpër Shqipëri..
Kolinda

Pas marrjes së titullit si qytetare nderi nga Këshilli Bashkiak i Beratit, presidentja kroate Kolinda Kitaroviç është pritur edhe në bashkinë e Tiranës, ku kryebashkiaku Erion Veliaj i ka dhënë “Çelësin e qytetit”.

Veliaj vlerësoi rolin që Kroacia ka luajtur dhe po luan për një politikë me dyer të hapura për rajonin e Ballkanit, si zëdhënëse e përparimit tonë drejt BE-së. Ndërsa presidentja kroate u shpreh e surprizuar nga ndryshimet që ka pësuar Tirana, si dhe u shpreh pozitivisht për mundësitë e bashkëpunimit.

Më pas, si shumë personalitete që vizitojnë Tiranën, presidentja Kitaroviç dhe kryebashkiaku Veliaj në mënyrë simbolike të miqësisë, mbollën edhe një pemë në lulishten “Europa”, pranë sheshit “Skënderbej”.

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç tregon se është një grua me shije, pasi i ka dhënë një rëndësi të veçantë pamjes së jashtme dhe veshjes së saj. Në takimin me kryetarin e bashkisë ajo ndërroi dy herë veshjen. Në godinën e bashkisë u paraqit me kostum, ndërsa në dalje kur edhe do të mbillte një pemë, ajo kishte veshje tjetër.

Kishte ndryshuar jo vetëm bluzën, por edhe këpucët. Ndryshimi i veshjes së saj ra në sy edhe në takimet që pati ditën e djeshme. Pasi ndryshe ishte veshja me presidentin Meta dhe ndryshe ishte në Parlament, ndërsa në takimin në qytetin e Durrësit kishte veshje më sportive.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤