Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…

View Gallery
14 Photos
Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 1

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 2

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 3

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 4

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 5

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 6

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 7

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 8

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 9

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 10

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 11

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 12

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 13

Presidenti meksikan braktis rezidencën dhe hap dyert e saj…
Presidenca 14

Meksikanët kanë vërshuar për të parë rezidencën luksoze ku kanë jetuar presidentët e vendit.

Presidenti majtist, Andres Manuel Lopez Obrador, ka hapur dyert e pallatit presidencial pas 80 vitesh.

Ai thotë se nuk do jetojë në këtë rezidencë, e cila do kthehet në qendër kulturore.

Presidenti thotë se do të jetojë në një lagje normale.

Banorët e Meksikës thonë se kanë mbetur të habitur nga pallati ‘Los Pinos’, duke e krahasuar me Versajën.

Andres Manuel Lopez Obrador thotë se do të ‘rilindë’ Meksikën.

Ai i bëri komentet gjatë inaugurimit, ku tha se qeveritë neo-liberale kanë lënë pas një trashëgimi katastrofike.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤