Prej një jave në qeli, por Stresi merr 1 milion klikime…

Reperi i njohur Arkimed Lushaj ndodhet prej një jave pas hekurave për shkak të akuzave të ngritura nga policia ndaj tij, si pjesë e një grupi kriminal në fushën e trafikut të narkotikëve dhe krimeve kundër personit.

Por edhe pse në qeli, Stresi është bërë i gjallë në rrjetet sociale duke postuar arritjen e fundit në karrierën artistike.

Bëhet fjalë për arritjen e 1 milion klikimeve me këngën e nxjerrë së fundi në festivalin “Kënga Magjike” kushtuar nënës së tij “Të dum om”.

“+1Milly thanks all #TeDuMom #seeusoon”, shkruan Stresi.

Nuk dihet nëse Stresi e ka bërë vetë këtë postim apo dikush nga familjarët e tij që mund t’i administrojë profilin.

(BW)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤