Prapaskenat e fotove të bukura

feb97af9-56a6-490c-9081-f1406b17f381

Çdo ditë, shumë prej nesh hasim me dhjetëra foto të pazakonta që na mbërthejnë vështrimin dhe shumë pak prej nesh ndalemi të mendojmë sesi janë krijuar saktësisht. Përveç talentit të fotografit dhe saktësisë së teknologjisë që përdorin, shumë nga shkrepjet më të mira bëhen gjithashtu me asistencën e ekspertëve të shtuar, që pa lodhur punojnë për ta bërë edhe detajin më të vogël të përsosur – ndonjëherë duke përdorur metoda aspak konvencionale dhe krejt të papritura. Hidhni një sy pas lentes së fotografit  për të parë se ç ‘ndodh përpara dhe pas shkrepjeve!

 

feb97af9-56a6-490c-9081-f1406b17f381

d5dbec0a-d1da-4d9a-83b6-4108d0a737d2

85897c7e-a2df-4454-9403-930f261d05cb

9260288c-fabf-4251-8318-6f7a089a7594

c5ac3a3e-facc-4373-aa24-c3b0f430aaaa

1bff2fec-32ed-411b-97ac-75bdfb82ca68

 

91457349-aa93-4868-8bc5-0e90616d6d4c

913cb494-7bda-4894-a464-e12c23bf1443

73324ccc-a881-4658-84e3-3b312dca98f3

c44079e5-2a1b-4f64-8820-bdc6766cd2fa

08ed75bb-492a-44c5-87d3-e97fb707cd8d

d94d4f6f-388e-4f77-8a44-beb1795d159c

bb23b292-3aef-4cca-8969-a27b909a4098

ca79d709-2eed-4720-80ca-381d99f5095c

45052448-3b8e-4462-8cf3-59309771a24a

b4ac1fa5-631e-49e5-839b-e871df2ecb4b

e4c5de62-1a76-4b18-804a-c8ef87d7a4ad

6c78b850-71b4-4ba2-aa98-6344074b68fe

f28d5095-07c5-40df-802f-a3ff8af4aa73

8e55a99b-2a25-4219-b578-98a1f8c2974a

2e65fb2a-2f21-40da-897a-4e7d54d08b6a

929b89cb-73d2-4d27-bda0-cc8efe3bdbc1

9adcd7c0-1f2f-4ae5-8d78-f98aea251056

f446deca-2ff2-49d0-83d9-20c4c5559015

72d15e26-cf2f-4a76-8b73-1f57e27b7547

f5ec61d9-3a54-4766-95b5-f7bee6e99857

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤