Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…

View Gallery
13 Photos
Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua Lipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua-Lipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
dua-lipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
DuaLipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua Lipa 3

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua Lipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua-Lipa-1

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua-Lipa-1-1

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
Dua Lipa 1

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
dua-lipa

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
auto_auto_dua_lipa2814840305661484563584

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
dua-lipa-2-e1461190098949-1200x630

Poston videon kur ishte fëmijë, Dua Lipa flet në shqip…
dua-lipa-big

Dua Lipa ka postuar një video vërtetë të lezetshme.

Dua Lipa ka vendosur të postojë sot një video ku shiet ajo dhe motra e saj, Rina, kur ato ishin fëmijë.

Dua, si motra më e madhe ka prezantuar në shqip para kamerës familjen e saj, ndërsa dëgjohet shumë lezetshëm duke folur në gjuhën amëtare, shkruan Gazeta Express.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤